Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Franz – všechny chaty na jednom místě

Najít použitelnou aplikaci, která by účelně a přehledně sjednotila všechny chaty na jedno místo není hračka. Pak jsem jednou v kanclu náhodou zahlédl zajímavou věc na kolegově monitoru. Vypadalo to pěkně, moderně, byl tam dokonce i Twitter, takže měl rázem co vysvětlovat.

franz

Jednalo se o Franz, multiplatformní aplikaci postavenou na platformě Electornu (Node.js). Hlavní výhodou Franzu je, že zvládne zkombinovat neomezeně stejných služeb a to od čistě pracovních – Slack, až po typicky přátelský Messenger. Celkem jich je 36. Aplikace nikam neukládá vaše přihlašovací údaje, je to vlastně jen takové okno, které zobrazuje webové chaty na jednom místě.

Z Franzu můžete posílat SMSky (MySMS), volat přes Skype, nechat si v něm spuštěný Twitter (TweetDeck) a dokonce se umí připojit i na Steam Chat.

Seznam aktuálně podporovaných platforem:

  • Slack, Messenger, WhatsApp, Telegram, Skype, WeChat, HipChat, ChatWork, Flowdock, Hangouts, GroupMe, Rocket.Chat, Mattermost, Grape, Gitter, TweetDeck, DingTalk, Steam Chat, Discord, MySMS, Inbox by Google, Gmail, Outlook.com, VK, Wire, ICQ, IRCCloud, Cisco Spark, Facebook Page, LinkedIn, Hibox, Couple.me, Yahoo! Messenger, Zendesk

Written by:

Published on: 30.9.2016

Filled Under: novinky, vychytávky

,