Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

DIGI CZ – balíček SPORT na půl roku zdarma

DIGI CZ k příležitosti tradičního duelu španělských fotbalových velkoklubů FC Barcelona a Real Madrid přichází se speciální slevovou akcí. Noví i stávající zákazníci mohou získat programový balíček SPORT na půl roku zdarma.

el-clasico_balicek-sport_darek

V sobotu 3. prosince se uskuteční na Nou Campu první El Clásico této sezony. Slavný a tradiční duel španělských fotbalových velkoklubů FC Barcelona a Real Madrid přitahuje celosvětovou pozornost. El Clásico je mezi fotbalovými fanoušky velkým pojmem. Na stadionu i u televizních obrazovek budou zápas sledovat miliony diváků. Přímý přenos začíná 3. prosince v netradičním čase 16:15. „Čas zápasu byl zvolen jako kompromis, aby ho bylo možné sledovat fanoušky v různých časových pásmech, a to včetně Číny. To je důkaz, že jde opravdu o světovou fotbalovou událost,“ upozorňuje Vladimír Rusnák. V Česku můžou zápas fanoušci vidět pouze na platformách DIGI CZ, tedy na satelitní Nové DIGI TV a internetové DIGI2GO. Přímý přenos El Clásika poběží na kanále DIGI Sport 3 HD. Zajímavostí přenosu na Nové DIGI TV a DIGI2GO je, že jím bude provázet česko-slovenská dvojice komentátorů. Fotbalové studio k El Clásiku začíná již v 15:00.

DIGI2GO logoDoplňkový balíček SPORT obsahuje rozšířenou sportovní nabídku satelitní Nové DIGI TV i internetové DIGI2GO. Jeho běžná cena činí pro obě platformy 149 Kč. V případě Nové DIGI TV balíček SPORT přináší 10 kanálů, z toho 6 v HD kvalitě, v případě DIGI2GO pak 8 kanálů, z toho 7 v HD. U obou televizí v balíčku nechybějí kanály DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Aby nový zákazník mohl získat doplňkový balíček SPORT na prvních 6 měsíců zdarma, musí si jej objednat v rámci akce „El Clásico dárek“ spolu se satelitní Novou DIGI TV nebo internetovou DIGI2GO v několika následujících dnech, nejpozději však 3. 12. 2016. Stejný termín pro objednání zvýhodněného balíčku SPORT platí i pro stávající zákazníky.

Doplňkový balíček SPORT je možné koupit jen k ZÁKLADNÍMU programovému balíčku. Ten nabízí na Nové DIGI TV 70 kanálů (z toho 12 v HD), na DIGI2GO pak 60 kanálů (z toho 27 v HD). Vedle sportovního obsahu zákazníci získají i širokou paletu dalších programů. „Chceme nabízet nejen kvantitu, ale také kvalitu a vyváženou programovou nabídku. Nejsme jen sportovní televize, máme zábavu pro celou rodinu,“ uvádí výkonný ředitel společnosti DIGI CZ Vladimír Rusnák. Novou DIGI TV nebo DIGI2GO s balíčkem SPORT na půl roku zdarma lze získat na zákaznické lince 533 427 533 nebo objednat na http://cz.digi.tv/el-clasico/.

Akce „El Clásico dárek“ platí při objednání doplňkového balíčku SPORT do 3. 12. 2016 a uzavření smlouvy na 24 měsíců.

Vedle doplňkového balíčku SPORT má DIGI CZ ve své nabídce i samostatný balíček SPORT PLUS. Ten je možné pořídit si samostatně, bez nutnosti objednávat další programové balíčky, a dokonce i bez nutnosti měnit stávajícího televizního operátora. Balíček je vhodný také pro ty, kteří si nechtějí pořizovat běžnou placenou televizi, ale mají zájem pouze o exkluzivní sportovní obsah. Balíček SPORT PLUS stojí 349 Kč a obsahuje 15 kanálů, včetně kanálů DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Na balíček SPORT PLUS se slevová akce k El Clásico nevztahuje.

Written by:

Published on: 28.11.2016

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , , , , , , ,