Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Tenisové turnaje ATP od roku 2017 na stanicích DIGI Sport

Celkem 33 turnajů mužského tenisu ATP se od roku 2017 přesouvá na stanice DIGI Sport. Fanoušci ATP World Tour si tak budou moci vychutnat až 35 týdnů mužského tenisu spolu s DIGI TV.

digi_atp_infografikaVšechny významné turnaje tenisového okruhu ATP World Tour bude od roku 2017 v České republice exkluzivně vysílat DIGI TV, konkrétně její kanály DIGI Sport. Fanouškům špičkového mužského tenisu zprostředkuje v příštích čtyřech letech kompletní program turnajů nejvyšší kategorie ATP World Tour Masters 1000 včetně závěrečného turnaje Mistrů v Londýně i všechny turnaje ATP World Tour 500. Kromě toho DIGI Sport odvysílá nejméně deset turnajů ATP World Tour 250.

„Zahájení vysílání turnajů ATP World Tour na obrazovkách DIGI TV je dalším krokem v naplňování naší strategie, kdy chceme divákům nabízet co nejkvalitnější a nejžádanější sportovní přenosy. Světový mužský tenis je tak dalším významným lákadlem, proč si satelitní Novou DIGI TV či internetovou DIGI2GO pořídit. Věříme, že si náš tenisový program, který můžeme fanouškům minimálně v příštích čtyřech letech zprostředkovat díky partnerství DIGI CZ s ATP Media, získá řadu příznivců,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

Diváci satelitní Digi TV i internetové Digi2GO se mohou těšit na turnaje ATP World Tour exkluzivně na stanicích DIGI Sport, grandslamové turnaje – Australian Open, French Open a US Open na stanicích Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD a Wimbledon na stanicích Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD. Týmové soutěže jako Davis Cup a Fed Cup vysílá Česká televize. Všechny uvedené programy jsou v nabídce DIGI TV.

haewfbnd

Díky stovkám hodin televizních přenosů budou moci tenisoví fanoušci na DIGI TV sledovat v akci ty největší tenisové hvězdy, a to včetně atraktivních soubojů Andyho Murrayho s Novakem Djokovičem o post světové jedničky, pokus uzdravených Rafaela Nadala a Rogera Federera o návrat do nejužší špičky nebo třeba zápasy české tenisové hvězdy Tomáše Berdycha, který se už sedm let drží ve světové desítce. První díl prestižní série ATP World Tour 500 nabídne kanál DIGI Sport od 13. února, kdy začíná turnaj v nizozemském Rotterdamu, první turnaj nejprestižnější série Masters začne o necelý měsíc později, 6. března v kalifornském Indian Wells.

O ATP Media

ATP Media logoATP Media byla založena v roce 1999 jako mediální součást ATP World Tour, aby zajišťovala a zastřešovala vysílání a produkci přenosů z turnajů Barclays ATP World Tour Finals, ATP World Tour Masters 1000 a ATP World Tour 500. ATP Media má bezkonkurenční přístup a zkušenosti s vysíláním, produkcí i informačním servisem profesionálního mužského tenisu a poskytuje zákazníkům prodejní práva, multiplatformní produkci, globální satelitní přenos a video archiv.