Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Odstartovaly programy Nova Action, Nova Gold a Nova 2

Česká skupina Nova dnes při příležitosti 23. narozenin zastřešila všechny své televizní kanály pod názvem skupiny. FANDA se tak změnil na Nova Action, ze stanice TELKA se stala Nova Gold, název Nova Cinema zůstává, stejně jako i její zaměření na české a zahraniční filmy. Podobně jsou na tom i sportovní kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2, které přešly drobnými změnami pouze u loga stanic. Největší přeměnou prošel kanál SMÍCHOV, ze kterého se stala Nova 2, druhá stanice, na které diváci od jara budou moci sledovat několik hodin lokálního premiérového obsahu každý den, včetně oblíbených mezinárodních zábavných formátů a divácky oblíbených komediálních programů.

Nová loga skupiny Nova

Nova se rozhodla významně investovat do lokální tvorby i na svých tematických stanicích. Na diváky čeká proto nový lokální obsah na stanici Nova 2 (předtím SMÍCHOV), napínavé seriály, programy a filmy na Nova Action (předtím FANDA) a populární formáty na Nova Gold (předtím Telka). Diváci nepřijdou ani o populární filmy na Nova Cinema, atraktivní sportovní události na Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Hlavní kanál skupiny – TV NOVA – přinese i nadále seriály, zpravodajství, publicistiku, reality a zábavné šou.

„Cílem skupiny Nova jako dlouhodobého lídra českého televizního trhu je nabízet atraktivní obsah pro celou rodinu, ze kterého si každý vybere to svoje. Proto jsme se rozhodli v tomto roku investovat do obsahu a programových formátů a obohatit tak naši programovou nabídku. Tematické stanice se od svého založení postupně programově vyvíjely a nyní, když dospěly do podoby, kterou jsme si představovali, rozhodli jsme se přistoupit k rebrandingu. Chceme divákům ještě zřetelněji ukázat jejich propojení se skupinou Nova a pestrost naší nabídky,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.