Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Pozici Skylinku opouští další stanice

Na pozici Skylinku, tedy Astra 23,5° východně, ukončí své vysílaní po Mňau TV další stanice. Stane se tak k 31.10.2017. Více informací naleznete v článku.

Společnost S&P Broadcasting se rozhodla ukončit provoz kulinářské stanice Mňam TV k 31. říjnu tohoto roku. Od listopadu tak již tato stanice divákům na pozici 23,5 stupně východně nebude dostupná.

“V rámci distribuční strategie společnosti S&P Broadcasting jsme se rozhodli posilnit DVB-T distribuci, která přináší výrazně vyšší návratnost našich investic, než je to při distribuci přes satelit. Z tohoto důvodu odchází Mňam TV koncem měsíce října ze satelitní platformy Skylink a postupně zvýší pokrytí distribuce všech stanic S&P Broadcasting prostřednictvím regionálních multiplexů,“ říká Pal Milkovics, CEO společnosti S&P Broadcasting.

Mňam TV je dostupná v DVB-T pouze na území České republiky. Na Slovensku se vyskytuje pouze u vybraných kabelových nebo IP TV poskytovatelů – UPC, Orange TV, Magio TV. Odhadovaný dosah na Slovensku je více než 800 000 domácností.

Provozovatel stanice Mňam TV – společnost S&P Broadcasting, připravuje další tematické stanice. Současné portfolio, které se skládá ze stanic Mňam TV a Mňau TV, by se mělo v nejbližších měsících rozšířit o stanice – Kutil TV, Mudr TV a Trhák TV.

Technické parametry Mňam TV (do 31.10.2017):

  • Družice: Astra 3B (23,5°E)
  • Frekvence: 11,798 GHz
  • Polarizace: H
  • FEC: 3/4
  • SR: 29500
  • Norma: DVB-S2
  • Modulace: 8PSK

Written by:

Published on: 30.10.2017

Filled Under: novinky, TV Vysílání

,