Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Angry Birds expandují na měsíc!

„Je to jeden malý let pro ptáka, ale obrovský skok pro ptačí druh“

Vývojáři z ROVIO, autorů slavné hry Angry Birds chystají další pokračování této fenomenální hry. Po úspěchu posledních verzí, přičemž poslední díl nazvaný Angry Birds RIO je inspirován stejnojmenným filmem, se můžeme těšit ne jen na rozšíření, ale na úplně nové vydání hry.

A kde se podíváme s Angry Birds nyní? Angry Birds nás vyšlou na měsíc! A asi nikoho nepřekvapí, že mediálními partnery hry jsou NASA a National Geographics.

Ve hře se objeví zcela nové prvky a herní mechanismy. Těšit se můžeme místy na nulovou gravitaci, vylepšenou fyziku, ale také na schopnosti, které můžou zpomalit čas, či rychlost destrukce opevnění.

Angry Birds Space – jak se má nový titul jmenovat dorazí na trh 22. března. ROVIO ale nepotvrdilo, na jaké platformy hra vyjde, ale můžeme očekávat, že se dostane na iOS, WP, PC, videoherní konzole a samozřejmě na Android.

Zdroj: NextGadget

Written by:

Published on: 19.2.2012

Filled Under: Hlavní strana, hry, novinky