Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Freecom na CeBIT 2012 – co je nového?

Firma představí něco pro každého – úložiště pro TV/AV, Mac, PC a podnikatele…

Freecom, který je součástí skupiny Mitsubishi Chemical Holdings Group a oceněným výrobcem externích pevných disků a přenosných úložných zařízení, představí na veletrhu CeBIT během 6-10. března 2012 v německém Hannoveru své nové produkty a služby, stejně jako stávající řadu digitálních úložišť a multimediálních řešení.

Freecom představí kompletní řadu svých úložných produktů s výjimečným designem, nové inovativní pevné disky, síťová úložiště NAS a SSD řešení, stejně jako příští generaci technologií využívající nejnovější rozhraní Thunderbolt, které umožňuje rychlejší datové přenosy než v minulosti. Řadu Freecom si můžete prohlédnout v zóně Planet Reseller, v hale 14/15 u stánku H33.

 

„Datová úložiště zůstanou horkým tématem i na letošním ročníku CeBIT spolu s tím, jak trh pevných disků a NAS řešení pokračuje ve stále rychlejším růstu, který by měl setrvávat i v následujících letech,“ vysvětluje Cas de Heus, manažer marketingu a komunikace ve společnosti Freecom. „Firmy i spotřebitelé podobně hledají ta nejlepší řešení ke splnění svých požadavků a mají zájem nalézt nejvhodnější způsob ukládání a přístupu ke stále rostoucím objemům dat. K dispozici jsou dnes početné možnosti – ať jste profesionální obchodník, uživatel PC, uživatel Mac nebo někdo, kdo jednoduše chce připojit úložiště ke Smart TV k záznamu a přehrávání programů. Naše řada inovativních produktů nabízí něco pro každého – od kvalitních externích pevných disků ke vzdáleně přístupným soukromým úložištím v cloudu a řešením navrženým specificky pro práci se stále bohatším multimediálním obsahem.“

Řada produktů Freecom představená na veletrhu CeBIT 2012 zahrnuje:

NOVÁ zařízení s rozhraním Thunderbolt a SSD disky
Freecom odhalí na veletrhu CeBIT 2012 nové zajímavé a inovativní produkty zahrnující SSD disky a úložiště s vysokorychlostním rozhraním. Představitelé Freecom budou k zastižení u stánku H33, kde odhalí kompletní řadu výhod, které nové produkty nabízejí.

Mobile Drive Sq – VÍTĚZ ceny za produktový design iF GOLD 2012
Nový Freecom Mobile Drive Sq, který byl vyvinut ve spolupráci s uznávaným průmyslovým designérem Armanem Emamim, nastavuje nové standardy pro externí úložná zařízení. Disk byl nedávno oceněn prestižním vyznamenáním iF GOLD – stejné vyznamenání v téže kategorii získal i známý výrobce Apple – a vyznačuje se jedinečným meta-organickým designem s hladkými liniemi a čtvercovitým tvarem. Tento disk vypadá opravdu výjimečně vedle jakéhokoli notebooku nebo počítače a lze jej rovněž připojit k TV pro záznam a přehrávání programů.

Letos do rodiny Freecom Sq přibudou tři nováčci – Hard Drive Sq, Network Drive Sq a Mobile Drive Sq TV. Vydejte se ke stánku Freecom zjistit, proč tyto novinky vezmou trh v roce 2012 útokem.

SilverStore 2-Drive NAS
Síťový disk SilverStore 2-Drive NAS umožňuje uživatelům přistupovat ke svým datům kdykoli a odkudkoli. S integrovanou funkcionalitou Tonido Private Cloud mohou uživatelé prohlížet soubory na svém chytrém telefonu, PC, Mac nebo tabletu a doslova tak mít veškerá svá data na dosah ruky 24 hodin denně po 7 dní v týdnu.

Written by:

Published on: 20.2.2012

Filled Under: tiskové zprávy