Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Sony představuje vodotěsnou videokameru Handycam® GW55VE

Funkcemi nabitý kamkordér GW55VE je odolný proti vodě až do hloubky 5 m*, prachu** a pádům z výšky 1,5 m***

Je to ideální partner k bazénu. Skvěle se hodí pro výlety na pláž, šnorchlovací expedice a rodinné výlety plné zábavy.

  • Snímač Exmor R™ CMOS vytváří krásný obraz v kvalitě Full HD 50p i za zhoršených světelných podmínek
  • Objektiv G s 10x optickým zoomem (17x rozšířený zoom) a 29,8mm širokoúhlým záběrem
  • Stabilizátor Optical SteadyShot s režimem Active pro ostřejší obraz při chůzi nebo zoomování
  • Detailně prokreslené statické fotografie s rozlišením až 20,4 megapixelů
  • Funkce Intelligent AUTO upravuje nastavení pro vynikající výsledky v každé situaci
  • 7,5cm/3″ dotykový LCD displej Xtra Fine

Nový Handycam® GW55VE je vodotěsný do hloubky 5 m* a odolný proti prachu** a nárazům při pádu z výšky až 1,5 m*** – není tedy třeba se obávat nečekaného deště, nebo že vám upadne u bazénu nebo na pláži.

Vodotěsný kamkordér je stavěný na každodenní dobrodružství a je vybaven pokročilými technologiemi pro ostré a stabilní Full HD video i fotografie v jakékoli situaci.

Jestli od videokamery Handycam® můžete něco očekávat, je to obrazová kvalita. Snímač Exmor R™ CMOS vytváří krásný, detailně prokreslený obraz s nízkým obsahem šumu i za zhoršených světelných podmínek, se kterými mají jiné videokamery problémy.

Snímač doplňuje vysoce kvalitní objektiv Sony G, který dokáže dobře zachytit vše od širokoúhlých záběrů až po dramatické detaily. Technologie Extended Zoom (rozšířený zoom) zvyšuje rozsah 10x optického zoomu až na maximální 17x přiblížení. Technologie zpracování obrazu By Pixel Super Resolution zajišťuje superdetailní snímky při velkém přiblížení.

I když máte objektiv nastavený na velké přiblížení, nebo se při natáčení pohybujete, zaznamenané video vypadá ostřeji díky stabilizátoru Optical SteadyShot s režimem Active, který koriguje rozmazání způsobené pohybem kamery a stará se o stabilní obraz.

Poprvé se u videokamer Handycam® nabízí funkce Intelligent Sweep Panorama umožňující zachytit extra široké scény s neuvěřitelným polem záběru. Stačí stisknout spoušť a plynulým pohybem zaznamenat i tu nejširší scénu. Díky funkcím detekce obličeje a detekce pohybu dokáže Handycam® při tomto pohybu kamery přirozeně nasnímat i pohybující se osoby a předměty.

Novinkou je také funkce samospouště Self Portrait Timer, která zajistí správnou kompozici a dobré zaostření záběrů vás a vašich přátel, které pořizujete z natažené ruky. O krásné autoportréty bez ořezaných hlav se postará funkce detekce obličeje GW55VE.

Nejste si jisti, jak dosáhnout nejlepších výsledků v každé fotografické situaci? Technologie Intelligent AUTO rozezná až 99 typů scén a optimálně upraví nastavení videokamery. K dispozici je dokonce i speciální podvodní režim Underwater, který zajistí, aby natočené video natáčené pod hladinou mělo sytější, přirozenější barvy.

Jako dokonalý společník na cesty je vodotěsný Handycam® vybaven také GPS modulem, který zaznamenává polohu pořízení všech vašich videoklipů a fotografií. Svou aktuální polohu můžete vidět na displeji, nebo si záznam můžete prohlížet doma na počítači s využitím skvělých internetových map.

Nový vodotěsný kamkordér Handycam® GW55VE od Sony bude v České republice k dostání od června 2012.

* Ekvivalent bezpečnostní třídy 8 podle JIS/IEC (IPX8): videokamera Handycam zvládne ponoření do vody v hloubce 5,0 m (16 stop) po dobu 60 minut. Na základě testovacích standardů Sony.
** Ekvivalent bezpečnostní třídy 8 podle JIS/IEC (IPX5). Na základě testovacích standardů Sony.
*** Splňuje standard MIL-STD 810F 516.5-Shock pro nárazy. Výrobek úspěšně prošel testy pádem z výšky 1,5 m na 5 cm tlustou dřevěnou překližku (s LCD displejem zavřeným a směřujícím k tělu videokamery).

Written by:

Published on: 9.3.2012

Filled Under: tiskové zprávy