Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

WhatsApp Web, zatím pouze pro Google Chrome

Mobilní chatovací aplikace s mnoha set milionovou uživatelskou základnou se konečně rozrůstá i na desktop. Dnes totiž WhatsApp spustil webového klienta, který jen potvrdil spekulace, že na něčem takovém pracují. Ano, slyšíte správně, chat není nativní aplikace, ale funguje uvnitř prohlížeče. Prozatím jen v Google Chrome.

„Primární zaměření WhatsAppu je samozřejmě stále na telefony. Jsou však lidé, kteří tráví doma nebo v práci u počítače hodně času. Těm bychom tedy rádi vyšli vstříc v podobě jakéhosi mostu mezi oběma platformami“ mluvčí WhatsAppu

Váš telefon však stále bude muset být připojen k internetu, jakoby se spáruje s počítačem. Všechny vaše zprávy se stále uchovávají na telefonu. Je to spíše o zvýšení flexibility, rychlejším psaní na klávesnici atd. Telefon stále hraje prim. Překvapivě stále ještě není dostupná podpora pro iOS. WhatsApp web tak můžete používat ve spojení se svým telefonem s OS:

  • Android – spusťte WhatsApp -> menu -> WhatsApp Web
  • Windows Phone – spusťte WhatsApp -> menu -> WhatsApp Web
  • BlackBerry – spusťte WhatsApp -> chaty -> menu klávesa -> WhatsApp Web
  • BlackBerry 10 – spusťte WhatsApp -> swipe odshora displeje směrem dolů -> WhatsApp Web
  • Nokia S60 – spusťte WhatsApp -> menu -> WhatsApp Web

Jednoduše namiřte na stránce web.whatsapp.com QR čtečkou, kterou jste si vyvolali postupem výše.

Snímek obrazovky 2015-01-22 v 1.26.49

 

 

Nyní už jen vesele chatujte.
Snímek obrazovky 2015-01-22 v 1.16.21

Written by:

Published on: 22.1.2015

Filled Under: Hlavní strana