Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Buďte první s Windows 10, budou tady už 29. 7.

Mnoho uživatelů počítačů s Windows 7 a novějšími dnes zaznamenalo v oznamovací oblasti systémové lišty novou ikonku, vyzývající k upgradu na Windows 10. Tedy prozatím alespoň k rezervaci. Abyste měli co nejdříve možnost k upgradu, je potřeba si totiž rezervovat místo v pořadníku. Vzhledem k ceně (zdarma i pro piráty) se očekává opravdu velký zájem, proto je nasazení registrací jediný možný způsob, jak masu aktualizace chtivých lidí trochu pozdržet.

stahnout-windows-10

Tato akce upgradu zdarma platí pouze první rok a přejít mohou všichni majitelé počítačů s Windows 7, 8, i 8.1. Microsoft nám mimo jiné prozradil, že se nového operačního systému dočkáme už 29. 7. 2015, což je o měsíc dřív, než jsme čekali.

Jakmile bude upgrade připraven, dostanete upozornění na email.

Od Windows 10 se čeká zvýšení prodejů počítačů, ať už z důvodu nákupů notebooků studentům do škol, nebo zažité obměny firemních desktopů od zaměstnanců.

V případě, že se chcete otravné ikonky upgradu nadobro zbavit, stačí odinstalovat aktualizaci KB3035583.

stahnout-windows-10-registrace

 

windows-10-rezervovano

Written by:

Published on: 1.6.2015

Filled Under: Hlavní strana, novinky, Windows 10

, , , ,