Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Lenovo ThinkPad L450 – vše pro větší produktivitu

S blížícím se létem Lenovo začíná uvádět na trh některé nové modely svých notebooků. A začalo hned s jedním firemním, tedy modelem ThinkPad L450. Tento nový model se pyšní až procesory Intel Core i7 s nejnovější architekturou Broadwell, díky čemuž získává tento model o 10% větší výpočetní výkon a také o 30% větší grafický výkon, o který se stará integrovaný čip Intel HD Graphics 5500. Výkonem to ale nekončí, procesory z rodiny Broadwell jsou známé svou nízkou spotřebou. To platí i o procesorech v L450. Výdrž na baterii se díky úspornějším procesorům vyšplhala až na neuvěřitelných 8 hodin, což je na firemní notebook bez nějaké obří baterie a tím pádem i větší váhy příjemné plus.

ThinkPad L450_a

Samotnému procesoru pak sekunduje paměť RAM s kapacitou až 16GB. Pro uživatelská data má tento notebook k dispozici klasický pevný disk s kapacitou až 1TB, nebo novější a rychlejší disk SSD, který pak nabídne kapacitu až 512GB. Pokud potřebujete větší grafický výkon a integrovaná grafická karta vám nestačí, je tu k dispozici také model s dedikovanou grafickou kartou AMD R5 M240, která má kapacitu 2GB. Tuto grafickou kartu využijí zejména ti, kteří pracují s náročnými 3D programy.

Notebook je k dispozici s displejem o velikosti 14″ a rozlišením HD (1366×768), nebo FullHD (1920×1080). Zobrazovací jednotkou je kvalitní IPS panel s úpravou proti odleskům.

Mimořádně odolný, s certifikací MIL-SPEC

Jste firma a pořizujete notebooky svým zákazníkům? Pak zaručeně oceníte i armádní specifikaci MIL-SPEC, která zaručuje kvalitní zpracování a výdrž v extrémních podmínkách (odolnost proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibracím, vysoké teplotě, náhlým teplotním změnám, nízkému tlaku, nízké teplotě a prachu.). Tomuto pracovnímu stroji tak nevadí ani nešetrné zacházení.

ThinkPad L450_b

Cena a dostupnost

Cena nového ThinkPadu L450 začíná v základní konfiguraci na 22 289Kč (včetně daně).

Written by:

Published on: 19.6.2015

Filled Under: Hlavní strana, novinky

, , , ,