Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Prima Comedy Central v nabídce satelitní platformy Skylink

Nabídka satelitní platformy Skylink se rozšířila o tematický program pod značkou Prima – Prima Comedy Central. Stanice je součástí základního programového balíčku DIGITAL, který je dostupný na všech aktivních dekódovacích kartách Skylink.

Prima Comedy Central je společným projektem české komerční skupiny FTV Prima a amerického koncernu VIMN (Viacom International Media Network). Viacom se stará o provoz nové stanice, který těží z bohaté knihovny vysílatele. FTV Prima stanici propůjčila jméno a zajišťuje pro ni prodej reklamního času. Program provozuje společnost MTV Networks, vlastněná VIMN, která provozuje také světoznámé kanály, jako jsou Comedy Central, Nickelodeon, MTV nebo VH1.

Vysílání Prima Comedy Central bylo spuštěno toto pondělí 14.12.2015 v 15:00 hodin. Stanice byla od svého startu dostupná v pozemním Multiplexu 4 (MUX 4) a u vybraných kabelových a IP TV operátorů.

technické parametry – Prima Comedy Central:

satelit: Astra 3B (23,5°E)kmitočet: 11,895 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Program Prima Comedy Central je na platformě Skylink šířen v MPEG-4/H.264 v SD rozlišení. Pro příjem je proto nutný MPEG-4 set top box.