Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Bezdrátové nabíjení v Superbu nebo Octavii

V dnešní době jen stěží najdeme člověka, který by nevlastnil a aktivně nepoužíval svůj chytrý telefon.  S aktivním užíváním, zejména LTE internetu, popřípadě aplikací souvisí vysoká spotřeba elektrické energie, proto je většina chytrých telefonů konstruována na jednodenní práci, poté jsme nuceni vyhledat zdroj elektrické energie a nabít telefon s nadsázkou alespoň na 120%. Moderním a neuvěřitelně pohodlným řešením je bezdrátové nabíjení, kde se nemusíte starat, zda jste si vzali váš nabíjecí kabel, nebo celý nabíjecí adaptér. Celý úvodní odstavec směřoval k tomu, že mladoboleslavská automobilka obohatí svůj seznam příplatkové výbavy od dubna 2016 funkcí bezdrátového nabíjení.

bezdratove-nabijeni-skoda-auto-222712

Škoda nabídne toto vylepšení v rámci svého Phoneboxu (přihrádka na telefon ve středovém panelu) . Konkrétně si jej můžete objednat v aktuálních modelech Octavia a Superb. Phonebox „2“ je kompatibilní se všemi telefony podporující standard Qi a bude představen za 2 týdny na autosalonu v Ženevě.

Technologie Qi je založena na elektrické rezonanci a na našem trhu je použita v modelech společností Microsoft nebo Samsung.

Written by:

Published on: 21.2.2016

Filled Under: Inteligence v autech, novinky

, ,