Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

HBO Comedy končí, nahradí ho HBO3

Od zítřka, tj. 21.3.2016 se mění stávající HBO Comedy na nový seriálově orientovaný kanál HBO3. Zároveň dojde k úpravě HBO2 z hlediska obsahu. Program se bude více orientovaného na rodinu.

HBO asi není třeba představovat. Více než 20 let je v České republice a na Slovensku zdrojem těch nejdiskutovanějších pořadů na televizní obrazovce. Přináší velké filmové tituly, odvážné a originální seriály, oceňované dokumentární snímky a především originální českou tvorbu.

Značka HBO i nadále platí za bezkonkurenčně nejkvalitnější televizní program, který v nejvyšší možné kvalitě přináší nejnovější hollywoodské snímky v televizní premiéře.

Všechny kanály portfolia jsou zcela bez reklam a jsou dostupné v HD kvalitě.

Rodinu produktů HBO doplňuje online služba HBO GO umožňující neomezený přístup k prestižnímu obsahu z HBO i Cinemaxu. Sledovat ho lze kdykoliv a na téměř všech mobilních zařízeních připojených k internetu.

HBO

Hlavní kanál HBO zůstává na výsostné pozici v programové struktuře HBO. Jsou zde i nadále 24 hodin denně filmové i seriálové novinky, nejnovější hollywoodské tituly, premiéry nových HBO seriálů, dokumentární snímky a další prémiový obsah jako jsou koncerty a přenosy vyhlášení filmových cen.

Týdně je zde 4 až 5 filmových premiér. Ty jsou součástí programu vždy ve čtvrtek, pátek, sobotu a v neděli.

Většina pořadů je nabízena s volitelnými titulky. Fanoušci nejnovějších epizod seriálů z produkce HBO tak mají možnost užít si světovou premiéru. Nové díly vysílá HBO vždy současně s premiérou v USA, rovnou s českými titulky.

HBO2

HBO2 se stává programem pro celou rodinu. V denním vysílacím čase se budou převážně objevovat komediální anebo animované dětské filmy a seriály. Noční vysílání pak bude patřit těžším žánrům jako jsou thrillery, dramata a horory.

Středeční primetime bude věnován premiérám filmových klasik.

Součástí programové změny je navýšení vysílacího času až na 22h ve všední dny a 24h o víkendech.

HBO3

HBO3 nahrazuje od 21. března 2016 stávající HBO Comedy a nabízí to nejlepší ze současné seriálové tvorby a navíc také kultovní snímky z originální produkce HBO (Řím, Sopránovi atd.). HBO3 nově vysílá každý den v hlavním vysílacím čase seriály a minisérie nejrůznějších žánrů. HBO3 vysílá 24/7. Prostor bude také věnován seriálovým maratonům, kultovním seriálům z HBO produkce a licencovaným pořadům z produkce prestižních tv/kabelových stanic a dalších seriálových tvůrců.

HBO3 se stává místem pro prezentaci současné seriálové tvorby z evropské HBO produkce, jako je Polsko, Maďarsko, Rumunsko a další. Svůj prostor zde samozřejmě dostávají i seriály z originální produkce Cinemaxu. Jmenujme například Knick: Doktoři bez hranic, Banshee, Strike Back nebo nadcházející Quarry.

Written by:

Published on: 20.3.2016

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , , , , ,