Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

FLIX TV spustil vylepšené webové stránky s úplně novými funkcemi pro své zákazníky

FLIX TV spustil na svých nově vylepšených webových stránkách internetový obchod a on-line přístup k zákaznickému účtu pro všechny své zákazníky. Tímto krokem FLIX TV umožňuje svým zákazníkům snadný přístup do on-line zákaznické zóny, jednoduchý způsob kontroly předplacených služeb a veškerých potřebných osobních údajů za pomoci jen několika málo kliknutí na internetu.

Po této pozitivní změně si zákazníci FLIX TV mohou objednávat a spravovat své předplatné a další služby sami. Informace a funkce poskytované na novém webu a v internetovém obchodě umožní zákazníkům FLIX TV mít rychlejší a snadnější způsob komunikace se svým poskytovatelem služeb.

Internetový obchod a zákaznická zóna jsou tedy v tuto chvíli zásadními změnami pro stávající zákazníky.

FLIX TV stále přijímá objednávky od zákazníků z celé České republiky na telefonním čísle 222 700 807. Každá objednávka může být ale také zadána on-line prostřednictvím internetového obchodu bez časového omezení. Tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Jakmile bude objednávka zadána v systému, může zákazník kontrolovat a spravovat všechny potřebné údaje ve vlastním, heslem chráněném zákaznickém účtu. Nový systém bude zákazníkům zasílat informace o blížících se platbách automaticky prostřednictvím e-mailu a SMS. V zákaznické zóně si mohou zákazníci stáhnout své faktury a žádosti o platbu, kdykoli potřebují.

PR FLIX TV

Written by:

Published on: 20.4.2016

Filled Under: tiskové zprávy

, , , , , , , ,