Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

DIGI CZ zařazuje do nabídky program NOVA Sport 2 HD a Nova Sport 1 HD

Společnost DIGI CZ, provozovatel satelitní Nové DIGI TV a internetové televize DIGI2GO, přidává do své nabídky sportovní kanál NOVA Sport 2 HD. Zároveň na satelitní Nové DIGI TV bude NOVA Sport 1 vysílat v HD místo dosavadního SD rozlišení. Kanály jsou od středy 19. 10. 2016 na satelitní Nové DIGI TV i internetové televizi DIGI2GO součástí doplňkového balíčku SPORT a rovněž rozšiřují nabídku samostatného balíčku SPORT PLUS.

Nova Sport 2 HDDIGI CZ zařazením sportovního kanálu NOVA Sport 2 v HD rozlišení vychází vstříc sportovním fanouškům. NOVA Sport 2 vysílá hokejovou NHL, basketbal, tenis, motorsport, bojové sporty, ale i turnaje v šipkách či pokeru a řadu dalších sportovních událostí. „Nový kanál přidáme do vysílání obou našich televizí, satelitní i internetové, přitom se však nebudou měnit ceny programových balíčků. Jsme rádi, že můžeme vyhovět našim divákům, kteří si zařazení kanálu NOVA Sport 2 dlouhodobě přáli,“ vysvětlil Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

NOVA Sport 2 HD rozšíří už tak širokou sportovní nabídku DIGI CZ o žádaný kanál se zajímavými sporty. Celkem je nyní v nabídce internetové DIGI2GO 12 sportovních kanálů, až na jedinou výjimku všechny v HD rozlišení. Satelitní Nová DIGI TV nabízí rovněž 12 sportovních kanálů, novinkou je NOVA Sport 1 v HD rozlišení, který nahradí dosavadní NOVA Sport 1 v SD rozlišení. Vlajkovou lodí sportovní nabídky DIGI CZ jsou nadále kanály DIGI Sport 1, 2 a 3, na kterých se vysílá exkluzivní obsah: přenosy z anglické Premier League, z druhé anglické nejvyšší soutěže Sky Bet Championship a ze španělské La Ligy. Dále seriál závodů mistrovství světa na ploché dráze Speedway Grand Prix. Od ledna 2017 pak přibydou pravidelné přenosy z nejprestižnějších turnajů tenisového okruhu ATP. „Kanály DIGI Sport rozvíjíme společně se Slovak Telekomem a snažíme se z nich udělat regulérní česko-slovenský sportovní projekt. Pro obě strany je to výhodné, efektivní a ekonomické,“ řekl Vladimír Rusnák. Vlastníkem vysílacích práv ke zmíněným sportovním soutěžím pro ČR, ale ve většině případů i pro Slovensko, je DIGI CZ, která je v projektu rovnocenným partnerem společnosti Slovak Telekom. O kanálech DIGI Sport 1, 2 a 3, jejich vysílání a obsahu v ČR rozhoduje DIGI CZ. „Bez našeho souhlasu nemůže nikdo jiný v ČR programy DIGI Sport 1, 2 a 3 mít ve své nabídce,“ zdůrazňuje Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

Jak naladit

Nova Sport 1 HDZákazníkům Nové DIGI TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna projeví automaticky, kanál NOVA Sport 1 HD se objeví na pozici 26, kanál NOVA Sport 2 HD pak na pozici 27. Zákazníci využívající CA Moduly naladí nové kanály zadáním následujících parametrů: NOVA Sport 1 HD – 11843 MHz, Vertical, DVB-S2, 30000, 3/4, SID 31004 a NOVA Sport 2 HD – 12380 MHz, Vertical, DVB-S, 28000, 5/6, SID 7008. V nabídce digitální televize DIGI2GO se kanál NOVA Sport 2 HD objeví automaticky po restartu set-top boxu Arris. Aplikaci na telefonu či tabletu je potřebné také restartovat.

DIGI CZ

Written by:

Published on: 19.10.2016

Filled Under: tiskové zprávy

, , , , ,