Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

FLIX TV rozšiřuje nabídku Dobrá TV o Horor Film

Český satelitní poskytovatel FLIX TV dnes rozšířil svou programovou nabídku o nový program – Horor Film. Operátor chce touto novinkou potěšit hlavně noční diváky, kteří rádi sledují horory, fantasy a mystery žánr.

Horor FIlm logo

Základní programová nabídka Dobrá TV se dnes rozšířila o filmový program Horror Film. Stanice vysílá na pozici CS Film/CS Mini od půlnoci. Dobrá TV po tomto rozšíření obsahuje celkem 65 programů všech žánrů z toho 18 v HD kvalitě. Těm, kterým by základní nabídka nestačila, operátor nabízí Lepší TV s 85 programy z toho 25 v HD kvalitě a dále dva prémiové balíčky – HBO MaxPak a Aktivní.

Horor Film zahájil pravidelné vysílání 14.2.2013. Program je složen z českých, československých i zahraničních celovečerních filmů, dokumentů, filmů o filmu či hudebních klipů.

technické parametry pro naladění Horor Film (CS Film/CS Mini):

Družice: Eutelsat 16A (16,0°E)
Frekvence: 11 055 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 4/5
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulace: QPSK

FLIX TV logoPřipomeňme, že FLIX TV je nový český poskytovatel satelitní televize, který zahájil vysílání 1.3.2016. Aktuálně nabízí novým zákazníkům veškeré vybavení včetně standardní instalace za pouhou 1 Kč. Operátor jako jediný satelitní poskytovatel v české republice nabízí stanice Discovery Science HD, JOJ Cinema HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD.

 

Written by:

Published on: 16.10.2016

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, ,