Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Volné vysílání HBO – freeSAT, Skylink, Digi TV, FLIX TV

Po dobu následujícího víkendu nabídnou všichni čeští satelitní operátoři svým zákazníkům v rámci ochutnávky volné vysílání stanic HBO HD a HBO (SD). Díky tomuto bezplatnému vysílání HBO si budou moci diváci vychutnat premiéru nového českého kriminálního dramatického seriálu PUSTINA.

HBO logoOsmidílná minisérie z originální produkce HBO Europe sklidila úspěch na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a dostal se i do oficiálního výběru letošního Torontského mezinárodního filmového festivalu. Kritiky oceňovaný seriál je dokonce označován za očekávanou televizní událost roku.

Bezplatné vysílání začne v sobotu 29. října v 6:00 a skončí v pondělí, 31. října v 6:00. Diváci tak budou moci shlédnout nejen premiéru seriálu PUSTINA, ale také kompletní první řadu seriálu AŽ PO UŠI nebo MAMON.

PUSTINA: Když se starostka severočeské vesnice, Hana Sikorová, ocitne na vrcholu svého boje proti velké těžební společnosti nabízející obyvatelům obce vysoké odstupné výměnou za opuštění jejich domovů postavených na ložiscích hnědého uhlí, zmizí její čtrnáctiletá dcera Míša. Pátrání po dceři Hanu po letech mírumilovného soužití s ostatními přivede k pochybnostem ohledně celé komunity, která se pod vlivem událostí začíná rozpadat a ukazovat svou pravou tvář. Objasňování záhady příběh rozvětvuje do několika prolínajících se dějových linií, gradujících do nečekaných souvislostí. (HBO)

Zde jsou parametry pro příjem HBO HD a HBO (SD) pro jednotlivé operátory:

freeSAT a Digi TV:

Nová Digi TV CZ logoDružice: Thor 6 (0,8°W)
Frekvence: 11 977 MHz
Polarizace: Horizontální
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulace: 8PSK

freeSAT (SD):

logo freesatDružice: Thor 6 (0,8°W)
Frekvence: 11 766 MHz
Polarizace: Vertikální
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulace: QPSK

Skylink:Skylink logo

Družice: Astra 3B (23,5°E)
Frekvence: 12 090 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulace: 8PSK

FLIX TV:

FLIX TV logoDružice: Eutelsat 16A (16°E)
Frekvence: 11 055 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 4/5
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulace: QPSK