Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

YENKEE Ambush Set – povinná výbava počítačového hráče

Ambush neboli útok ze zálohy je stará vojenská taktika spočívající v elementu překvapení. Stejně tak ohromí i stejnojmenná herní sada od českého výrobce IT příslušenství, značky YENKEE. Programovatelná myš, unikátně podsvícená klávesnice a pohodlná sluchátka s polohovatelným mikrofonem. To vše je součástí celého setu, který patří do každého hráčského doupěte.

Myš, klávesnice i sluchátka myslí na vše. Od funkce anti-ghostingu až po systém win-lock. „Nároky na kvalitu herního příslušenství se neustále zvyšují. Přibývá stále více hráčů, kteří se chtějí dostat na progamingovou úroveň, a k tomu jim má set Ambush dopomoci.“ vysvětluje Patrik Kočvara, zástupce značky YENKEE.

Klávesnice je základ

Červená, fialová a modrá. Tři různá barevná podsvícení doladí hráčský koutek k dokonalosti. Ať už hrajete akční hry, kdy se musíte přepnout do rage módu, nebo potřebujete klid a mír v duši při strategiích, vždy si zvolíte svůj odstín.

Klávesnice je vybavena funkcí anti-ghosting. Revoluční technologie podporuje současný stisk několika tlačítek, aniž by došlo k jakémukoliv konfliktu nebo selhání příkazu. K tomu dopomáhá i systém win-lock, který po dobu hraní uzamyká tlačítko Windows, aby při omylnému stisknutí této klávesy nedošlo k vypnutí hry.

Přesné míření s myší Ambush

tejně jako klávesnice, i myš přináší kvalitní herní zážitky. Každý hráč si ji může plně nastavit podle svých potřeb. Ať už jde o citlivost kurzoru, nebo rychlost přetáčení. „Pomocí dodávaného softwaru si myš může každý nastavit dle svého uvážení. Ať už jde o citlivost DPI, nebo barevné podsvícení, které umožňuje si vybrat z celého barveného spektra,“ popisuje Patrik Kočvara.

Myš vyniká svým pokročilým optickým čipem, který má nastavitelnou citlivost až 3200 DPI. K maximální spokojenosti navíc přispívá pogumovaný ergonomický tvar a nastavení funkcí k jednotlivým tlačítkům.

Slyším každý krok

Když se snažíte dosáhnout těch nejlepších výsledků v akčních hrách, je nutné slyšet každý nepřítelův krok. Neopomenutelnou součástí sady jsou tak i víceúčelová sluchátka s výkonem 20mV a provozním napětím 500 mA. Díky svému čistému a přesnému zvuku mohou být mimo hraní použita i k poslechu hudby.

Sluchátka jsou vybavena také mikrofonem, který může být využíván ke komunikaci prostřednictvím VoIP. Jeho polohovatelnost dopomůže k ještě větší čistotě hlasu.

Written by:

Published on: 19.9.2017

Filled Under: tiskové zprávy

, , , ,