Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Happy Plugs – pouzdro na 13″ MacBook Pro a Air

Design: 85%

Zpracování: 88%

Použitelnost: 80%

Total Score 84%

Jak už jsme vás informovali v nedávném článku, značka Happy Plugs rozšířila nabídku svých výrobků o stylová pouzdra na notebooky firmy Apple. Zatím jen pro 13″ modely MacBook Pro a MacBook Air. Jelikož je složité najít na trhu nějaké kvalitní za slušenou cenu, hned jsem se chopil recenze.

Pouzdro je vyrobeno z umělé kůže s jakoby škrábaným vzorkem, stejně jako zbytek doplňků, s nimiž jej můžete nakombinovat. Značka totiž nabízí ve stejném stylu i obal na iPhone nebo iPad. Design je decentního minimalistického rázu, náš model měl hnědou barvu se zlatým zipem se dvěma jezdci a logem. Tvarem připomíná knihu. Voděodolnost se nikde nezmiňuje, krátký nezbytný běh deštěm však notebook uvnitř přežije, jediným slabým místem by mohl být logicky zip.

DSC05435

Vnitřek pouzdra je tvořen měkčeným materiálem příjemným na dotyk, určitě se vám notebook nepoškrábe, spíš vyleští. Mám zde ale výtku, při běžném používání počítače není možné, aby na něm nebylo trochu prachu. Jakmile dáte takový počítač do pouzdra, okamžitě se v něm prach usadí. Po otevření pak nevypadá čistě, přestože děláte co můžete. Může se to jevit jako drobnost, ale když už chcete vypadat stylově, není pro prach místo, vše musí být perfektní… Tahat po pár měsících notebook za 50 tisíc ze zaprášeného pouzdra je tak trochu divné.

K dostání jsou u prodejce iWant, případně dalších vybranných prodejnách, za doporučenou cenu 1 699 Kč. Na výběr je opět ze čtyř barev – hnědá, růžová, šedá, černá. Podle produktových fotek by se mohlo zdát, že se jedná pouze o příslušenství pro dámy, nicméně hnědou i černou můžeme dle mého s klidem prohlásit za unisex. Pokud sladíte boty, pásek a obal na notebook do jedné barvy, bude to vypadat naprosto přirozeně. Jediné co by vám snad mohlo kazit image nekompromisního manažera je právě název značky. Aneb co je příliš „happy“, to nezní moc „serious“. :-D

Hlavní konkurenti? Určitě příslušenství od známé módní značky Michael Kors, nebo legendární BookBook (obal v podobě historické knihy). Cenově se však bavíme o jiné hladině, v prvním případě skoro dvojnásobné.

Happy-Plugs-Brown-Computer-Case-02-300x200@2x

[/sociallocker]

Written by:

Published on: 21.6.2015

Filled Under: Hlavní strana, recenze

, ,