Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

YouTube Red – nová služba pro plnoleté

Spekulace o zpoplatněné sekci na YouTube evidentně nebyly jen plané řeči, původní koncept však nakonec ještě doznal pár změn. Tak zejména se předplacený tarif Red bude vztahovat na celou službu, tedy všechna videa a svým předplatitelům nabídne sledování bez otravných reklam.

To samotné by však samozřejmě nestačilo, další vychytávkou je uložení videa do offline, nebo přehrávání na pozadí. Některé klíčové kanály dokonce budou moci zakázat vybrané díly či nejnovější videa, aby nabídly předplatitelům unikátní obsah jako výraz vděku. Na nabídku unikátního pořadu pro YouTube Red pak kvýl třeba světoznámý YouTuberer PewDiePie.

 

Byli jste uživatelé placeného Google Play Music? S YouTube Red máte i tuto službu jako bonus zdarma.

Cena se zastavila na příjemných 9.99$ za měsíc, v rámci kterých bude k dispozici ze všech vašich zařízení, kde jste přihlášeni ke svému Google účtu. Bohužel ne u nás v Česku, zatím se bavíme pouze o Americkém trhu. Platit se bude zřejmě opět přes Google Wallet (18+), tedy stejně jako v obchodě Google Play.

Written by:

Published on: 22.10.2015

Filled Under: novinky

,