Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Facebooková stránka hnutí Islám v ČR nechceme byla zablokována

Jedna z nejpopulárnějších facebookových stránek českého internetu byla před pár hodinami zablokována. Hnutí Islám v ČR nechceme bývalého profesora Martina Konvičky, známé také pod zkratkou IVČRN, však už stihlo spustit stránku novou. Ta bývalá čítala zhruba 163 tisíc fanoušků, jak uvedl správce v následujícím statusu:

OZNÁMENÍ – Facebook nám zrušil hlavní facebookovou stránku se 163 tisíci příznivci. Nesmíme zde ani zveřejnit její…

Posted by Islám v ČR nechceme on Monday, January 11, 2016

Když se nad tím tak zamyslím, možná jsem ještě větší extrémista než pan Konvička. Nejsem zastáncem totiž žádného náboženství. Člověk by měl mít důvěru sám v sebe, ve své činy a umět nést zodpovědnost.

Snímek obrazovky 2016-01-11 v 21.21.29

Víte, já z uprchlíků také nemám radost, mnohem více bych si přál, kdyby všude byli lidi šťastní a migrace probíhala jen na základě osobních preferencí. Jenže tak se bohužel neděje a Islám (byť rozhodně není bez viny) je jen špičkou ledovce. Ještě děsivější je pro mě zpráva, že tento člověk chce vést politickou stranu.

Politická strana proti Islámu, vážně? A víte co dělali křesťané?

Napsat na Facebook oficiální oznámení: „A jako vítězové voleb vás, milí muslimové, nameleme do masokostní moučky.“, dále vyhrožovat koncentračními tábory i fyzickou likvidací, to je přece jenom trochu moc. Konvička byl také minulý rok v listopadu obviněn za své výroky vůči muslimům z podněcování nenávisti vůči skupině osob nebo omezování jejich práv a svobod.

Doporučuji se podívat na rozhovor s Martinem Konvičkou v DVTV a taky povedenou parodii od známého komika Čtvrtníčka.

Přesto má tenhle chlapík znovu během pár chvil opět přes 20 tisíc odběratelů. Fanoušky IVNČR zařazuji hned vedle těch proti palmovému oleji na první místo nejvíce zfanatizovaných davů roku 2015. Pro názornost jak nás média „masírují“ doporučuji sledovat aktualizovaný graf uprchlické vlny od Českého rozhlasu.

Celá otázka okolo migrace je natolik složitá, že si ji neodvažuji nijak více komentovat. Problém by se ale měl řešit, kde vzniknul. A abysme se pochopili, nevadí mi odlišný názor někoho jiného, ale jeho extrémistické projevy.

Co je zakázáno na Facebooku publikovat:

  • Přímé výhružky
  • Sebepoškozování
  • Šikana a obtěžování
  • Útoky na veřejně známé osoby
  • Kriminální činnost
  • Sexuální násilí a zneužívání

Written by:

Published on: 11.1.2016

Filled Under: novinky