Ahoj, vypadá to, že používáte AdBlock... :-)

Usilovně jsme pracovali na zakomponování reklamy, aby nebyla pro čtenáře rušivá. Příjmy z reklam tento web živí, bez nich bychom jej nemohli provozovat. Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte a přidáte si nás do výjimek. Děkujeme!

MENU

Prima MAX HD v nabídce satelitní služby Skylink

Filmový a seriálový kanál Prima MAX HD dnes významně rozšířil své pokrytí. Stanice se stala součástí satelitní služby Skylink. V nabídce se objevila přímo HD verze tohoto kanálu. SD verzi se operátor již rozhodl nezařadit.

Dnes – 25.1.2016 byl do nabídky satelitní platformy Skylink zařazen další program ve vysokém (HD) rozlišení. Jde v pořadí o pátý kanál z produkce FTV Prima. Diváci se mohou těšit na nestárnoucí české komedie i hollywoodské trháky. Již v únoru diváci uvidí např. komedie „Pane, vy jste vdova!“, „Kulový blesk“ a „Sněženky a machři“, anebo dramata „Černá labuť“ a „Pokání“.

Prima Max HD je zákazníkům Skylinku dostupný v rámci balíčku Digital HD. Tento balíček lze sledovat po uhrazení tzv. Servisního poplatku, nebo při předplacení jakéhokoliv programového balíčku.

Pátý kanál Prima MAX byl spuštěn 20. listopadu loňského roku a již po svém spuštění si našel stálou diváckou základnu. Nejúspěšnějším dnem bylo 21. listopadu 2015, kdy denní share na Prima MAX dosáhl 2,71 % v CS 15+. Nejsledovanějším pořadem byla premiéra filmu Vlk z Wall Street, který v CS 15+ vidělo 135 000 diváků.

Skylink je první satelitní DTH platformou u nás, která se rozhodla zařadit do své programové nabídky stanici Prima MAX.

technické parametry Prima MAX HD:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,895 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Written by:

Published on: 25.1.2016

Filled Under: novinky, TV Vysílání

, , , , ,